Consultancy

De Franstalige markt in België en Frankrijk biedt voor veel Nederlandse bedrijven een interessante mogelijkheid om zaken te gaan doen. Probleem is echter dat men de taal vaak niet of onvoldoende beheerst om contacten te leggen en de mogelijkheden in kaart te brengen.

Fr Assistance biedt u:

  • Marktverkenning van de afzetmogelijkheden voor uw product / dienst in Wallonië en / of Frankrijk
  • Een continue stroom van gekwalificeerde leads / afspraken
  • Sales ondersteuning tijdens uw verkoopproces van uw product / dienst in Wallonië en / of Frankrijk

Assistentie bij beurzen en opvolging van beursafspraken

Leads die voortkomen uit een beurs worden niet altijd goed opgevolgd. Zeker wanneer het leads zijn die benaderd moeten worden in de Franse taal.

images

Fr Assistance neemt dit voor u uit handen en biedt u begeleiding bij uw aanwezigheid op beurzen in Wallonië of Frankrijk. Na afloop van de beurs zorgt Fr Assistance voor het behoud en opvolging van het contact en we maken indien gewenst een afspraak voor uw buitendienst medewerker. Het behoeft geen nadere toelichting dat het niet goed opvolgen van de gegenereerde leads een kostbare verspilling is van alle tijd en geld dat geïnvesteerd is in de beurs. Om het optimale rendement uit een vakbeurs te halen, kiezen veel opdrachtgevers er daarom ook voor om de verzamelde leads op Franstalige beurzen te laten opvolgen door Fr Assistance.

Opstellen en opvolgen van mail campagnes in Frankrijk

Direct mail is een krachtig en daarom veelgebruikt medium. Het kan u helpen bij het leggen van de eerste contacten op de Franstalige markt. Echter, hoe goed uw mailing ook is, niet iedereen zal direct reageren. Hier zijn verschillende redenen voor: geen tijd gehad om de mailing te lezen, nog even overleggen met een collega, het onderwerp speelt niet direct etc. Uit ervaring blijkt dat een goede opvolging de respons aanzienlijk verhoogt!

Fr Assistance assisteert u bij het opstellen van een mailing campagne, gericht aan ontdekte leads uit marktverkenningen of beurzen in Franstalig België of Frankrijk. Allereerst zal een grondige vertaling gemaakt worden van de campagne. Nadat deze mailing campagne verzonden is, wordt vervolgens opvolging hieraan gegeven en zal door middel van telefooncontact informatie ingewonnen worden betreffende de behoeftes van de potentiële klant.

Neem vrijblijvend contact met ons en we staan u graag ter zijde.

linkedin   facebook

 

Recente berichten